сряда, 4 юни 2014 г.

Предизборно. Рибата още в морето, те-тигана готвят

     

      На 46-тата  редовна сесия на общинския съвет, почти в самия ù край, общински съветник призова от трибуната:





„Уважаеми г-н Председател, уважаеми г-н Кмете,


       Идват избори...Утре ще се изправим пред хората и те ще ни попитат, какво направихме през мандата. Какво ще им отговорим?! Затова, нека обединим усилия и заработим в екип занапред и постигнем НЕЩО”


      Изумително и безпрецедентно! Закъхърили се дали ще бъдат избрани...Голям кахър, ами то си е власт, борба.


      Не е ли редно, Уважаеми общински съветници, да работите в екип, в името на поставени цели и планове за развитие и благоденствие на общината? Безкористни цели, ЗА  хората, В ИМЕТО на хората, за бъдещето на тази община. Така, целите са  користни-ПРЕДИЗБОРНО, в името на властта. Вече ТРИ ГОДИНИ липсва диалог между общински съвет, кмет, администрация, председател. Без диалог- няма екип, няма и положителни резултати. Вие, Уважеми общински съветници, сте политиците, дипломатичните, на вас народът гласува доверие  и бяхте длъжни да превъзмогнете всички вътрешни борби.


      Какво ще кажете на хората? Ами предлагаме ви една предизборна агитация:” Общината „цъфти и процъфтява”, безработица няма, асфалтирани улици -няма, междуселски транспорт-няма, култура-няма, задължения на общината-няма. „

НЯМА  кой да  вярва!

Опровергайте нашето недоверие!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Уважаеми гости, в случай, че не разполагате с Google профил, от падащото меню изберете опцията "Анонимен", след което публикувайте коментара си. Друг вариант е също от падащото меню да изберете "Име и URL адрес", да посочите такива и тогава да коментирате. Благодарим ви и ви желаем приятни и интересни мигове в нашия блог!